Samara Lubelski (US) - Solo violin optræden
Family Underground (DK)

entré 50kr.
døre kl 20:30
showtime 21:30

Samara Lubelski er en amerikansk sanger, guitarist og violinist. Bosat og opvokset på Lower Eastside, NYC. Lubelski har været aktiv i den amerikanske undergrund siden start 1990'erne
og har spillet i bands som Sonora Pine, Hall Of Fame, Jackie O Motherfucker, Bummer Road o.m.a.
For nylig har man kunnet se hende optræde som bassist og violinist i Chelsea Light Moving, Thurston Moore's post Sonic Youth band.
Lubelski har udgivet en række solo albums igennem nullerne, hovedsageligt på pladeselskaberne Social Registry og Destijl.
Med større sikkerhed har hun fundet frem til sin egen stemme. Musikken er altid en rimelig atmosfærisk tilmed psykedelisk musik med rødder i amerikansk experimetalisme og mere esoteriske genrer.
I denne forfatters øjne har hun altid haft et strejf af Science Fiction(litteraturen), som Lubelski holder meget af.
På denne aften kan vi stolt præsentere Samara Lubelski solo på violin. Et instrument hun har udforsket på pladen 'In The Valley' (C.O.M 7) i 2002.
Desuden har Lubelski, sammen med den amerikanske guitarist Marcia Basset(Double Leopards, Hototogisu), lavet to fantastiske abstrakte plader med violin og guitar som hovedinstrumenter.
Så Lubelski er dykket dybere og dybere ned i de mikrotonale proportioner violinen kan levere samtidig med at hun er trådt fuldt ud som en gedigen rocker.
Denne tour er med pladen 'String Cycle' der udkommer på det belgiske selskab Ultra Eczema.

http://samaralubelski.com/


Family Underground har lige udgivet en ny LP på pladeselskabet Into The Lunar Night Recordings.
LP'en 'The Dark Light Years' er kommet ud af et års arbejde med en række sange der danner bro mellem industriel rock og abstrakt minimalisme.
FU har spillet og arbejdet i KBH gennem de sidste 12 år og med denne deres 13. vinyl udgivelse hilser de et nyt velkommen som opvarming for en næsten ligeså gammel ven Lubelski.